Contact

0725239855; (+4)0213051955 centrulariel.unibuc@gmail.com

Despre noi

Centrul de limbi străine Ariel este un departament al Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine în cadrul Universităţii din Bucureşti. Înfiinţat în 2001,  Centrul Ariel organizează cursuri de limbi străine pentru diferite niveluri, pe tot parcursul anului universitar, in grupe de minim 8 - maxim 15 cursanti. Avem o echipă tânără care cuprinde profesori formaţi în cadrul Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine și în universități internaționale, precum și doctoranzi sau cei mai buni absolvenți ai facultății. Aceştia folosesc o experienţă de predare dobândită atât în ţară, cât şi în străinătate, prin metode eficiente şi stimulante.

Structura cursurilor diferă în funcţie de limba străină predată. Pentru predare, folosim materiale moderne ale celor mai prestigioase edituri străine (Macmillan Heinemann, Cambridge University Press, Oxford University Press, Hueber, Hachette, Alma, SGEL, Intertaal etc.), incluzând mijloace audio şi video.

Structura tuturor cursurilor de limbi străine cuprinde un număr variabil de module, cu o durată de două sau trei luni, ce se desfăşoară în ritm de 2 şedinţe a câte 2 ore pe săptămână, de la 18:00 la 20:00 sau 18:30-20:30. La finalul unui nivel, cursanţii primesc un certificat de participare în care sunt menționate tipul şi durata cursului, precum şi calificativul obţinut de cursant în urma evaluării profesorului.  Certificatele sunt recunoscute de Universitatea din Bucureşti.

Despre noi