Contact

0725239855; (+4)0213051955 centrulariel.unibuc@gmail.com

În perioada 19 februarie - 6 martie 2024, organizăm înscrieri la toate cursurile de limbi străine care se regăsesc în prezentarea de pe site. 

Centrul Ariel organizează înscrieri de două ori pe an: în septembrie-octombrie și în februarie/martie. În funcție de solicitări, se pot forma grupe și în cursul anului universitar. Ne puteți contacta telefonic sau prin email pentru a fi înscriși pe o listă de așteptare, iar noi vă informăm când/dacă vom organiza o sesiune de înscrieri.

Cursurile se vor desfășura fie la sediu, fie online, în funcție de opțiunile majorității cursanților.

 

Pentru înscriere, este necesar să completaţi o FIȘĂ DE ÎNSCRIERE  pe care o puteţi descărca aici şi să achitaţi taxa pentru urmarea cursului respectiv (fie integral, fie prima rată), cash la sediu sau prin transfer bancar, în baza unei cereri scrise.

Pe lângă completarea fişei menţionate anterior, înscrierile la toate modulele de nivel elementar, pre-mediu, mediu și avansat necesită rezolvarea unui test de plasare corespunzător nivelului dumneavoastră. Testul de plasare poate fi descărcat de pe site-ul nostru (secţiunea corespunzătoare limbii care vă interesează) sau, pentru a intra în posesia acestuia, puteţi trimite un email la adresa noastră [ centrulariel.unibuc@gmail.com ] solicitând un test corespunzător nivelului dumneavoastră  – elementar, pre-mediu, mediu sau avansat. Testul rezolvat poate fi trimis prin e-mail sau adus la sediul nostru: str. Pitar Moş, nr. 7-13.

Numărul minim de cursanţi necesar pentru formarea unei grupe standard este 7. În cazul în care, la finalul perioadei de înscrieri, nu s-a întrunit numărul minim de cursanți, există posibilitatea prelungirii perioadei de înscrieri cu o săptămână sau două, în funcţie de caz. Pentru grupele care au între 4 și 6 cursanți, taxele se recalculează în funcție de numărul cursanților înscriși.